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Tables éphémères: Ski Food Safari

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Tables éphémères: Ski Food Safari 26-03-2017

Domaine skiable

3963 Crans-Montana

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Description

March's Guest Table takes you to the magnificent Crans-Montana ski area. On Sunday 19 March , head up onto the pistes, and break up your day with gourmet stops in different establishments that will each be offering one of their specialities served with a glass of local wine for 10.-. Map in hand or armed with your compass, finish off your safari at the dessert stop, where you'll meet up with all the Ski Food Safari participants in a friendly atmosphere.


There's no need to enrol, you just need to pick up your Ski Food Safari map from one of the participating restaurants from 9am onwards and enjoy a unique experience that combines gastronomy, fresh air and the pleasures of skiing.

 

Liste of the restaurant & suggestions:

La Cabane des Violettes: Panini "passage major " saucisse de veau au génépi , fromage d'alpage , trévisse et oignon confit à la moutarde. - Syrah 2014 de la cave Pierre Robyr

Le Zérodix: Trio de la mer (Huitre, Thon Tataki au sésame & tartare de saumon)- Païen de la cave Pierre Robyr.

Le Bellalui: Croustillant de fromage valaisan - Dôle de la cave de la Rayettaz

Le Relais de Colombire: Dégustation de polenta montagnarde - Dôle blanche de la cave feuille morte de Pascal Bonvin

L'Amadeus 2006: Mini burger Montagnard - Pinot Castel d'Uvrier de la Cave La Romaine

Chez Erwin: Raclette flambée à l'abricotine et copeaux de viande séchée.

Le Cry D'Er Club: Tartare de thon rouge aux aromates et mousse d'avocat - Fendant de la cave Cordonnier Lamon à Flanthey

L'Arnouva: Gnocchi aux orties et fondue au fromage - Humagne rouge de la Cave La Romaine

Les Violettes: Œuf poché accompagné d'asperges au sbrinz - Amigne de la Cave des Oasis

Le restaurant La Plaine Morte: Croquette au fromage - Cabernet Franc de la Cave des Oasis

Le Chetzeron: Cube de bœuf façon « chimichurri », légume à la plancha - Cornalin 2015 de la cave du Mont de Lens, de Sébastien Besse.

Le dessert de Franck Reynaud (lieu surprise): Textures et saveurs aux agrumes, Shot de " poire mule " - distillerie Morand.
Dates